Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Preambulum

Az Általános Szerződési Feltételek ("ÁSZF") tartalmazzák cégnév: Mile Mária egyéni vállalkozó (székhely: 2191 Bag Szőlő utca 30, adószám: 69607662-2-33), mint szolgáltató ("Szolgáltató") által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. 

SZOLGÁLTATÓ ADATAI

A szolgáltató neve: Mile Mária egyéni vállalkozó
A szolgáltató székhelye: 2191 Bag Szőlő utca 30.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: ms.maria.mile@gmail.com
Nyilvántartási száma: 53427485
Adószáma: 69607662-2-33
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Pest Megyei Kormányhivatal Aszódi Járási Hivatala
Telefonszámai: +36703788438
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai: Unas Online Kft, 9400 Sopron Kőszegi út 14. www.unas.hu

Ezen a weboldalon megvásárolható termék: selyem és egyéb divat kiegészítők.

ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény ("Ptk.") és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatály, az ÁSZF módosítása.

1.3. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak minden tartalmát illetően. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak letöltése, elektronikus tárolása, értékesítése, másolása a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

1.4. Rendelkezésre állás.

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

1.6. A megjelenített termékek online megvásárolhatóak. A feltüntetett árak bruttó árak, és 27%ÁFÁ-t tartalmaznak.

1.7. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

RENDELÉS MENETE

A MILESILK.EU honlapon magyarul van lehetőség a megrendelés leadására, és kizárólag Magyarország területén belül szállítom.

1.9. A termék megrendelése a Rendelés menüpont alatt történhet a rendelési űrlap kitöltésével. A rendeléskor kötelezően meg kell adni a következő információkat: a megrendelő neve, telefonszáma, email címe; a kívánt termék felirata, darabszáma, designja/stílusa és a szállítás módja. A rendelésnél lehetőség van egyéni igények jelzésére, azonban ez a rendelés leadásán túl egyeztetést, egyéni árajánlatot kíván. 

1.10. Választható fizetési, szállítási lehetőségek:

Az alábbi szállítási módok elérhetőek:

 • Házhoz szállítás: 1598.-Ft FoxPost
 • Házhoz szállítás: 1300.-Ft DPD
 • Csomagpont átvétel: 862 .-Ft FoxPost
 • Házhoz szállítás : 2060.-Ft MPL

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

 • Közvetlen banki átutalás
 • online bankkártyás fizetés
 • utánvét

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

1.11. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. 

1.12 A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

1.13.

Online Pénztárca
Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

A kuponok nem járnak le, nem veszítik el értéküket, korlátlan ideig partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.
A beváltás feltételei:
A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).
A kupon készpénzre nem váltható át.
A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.
A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)
Készülék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.
Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉSE

1.13. A megrendelések feldolgozása 2 munkanapon belül történik .

1.14. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 7 munkanapon belül. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

1.15. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

ELÁLLÁS JOGA

1.16. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

1.17. Az elállási jog gyakorlásának menete: elállási szándékát a vevő köteles írásban az eladó tudomására hozni, és a kiszállított, vagy átvett terméket saját költségén az eladó székhelyére visszajuttatni. Az árat haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszautalja a webáruház. Az elállási jog egyedileg rendelt termékek esetében nem érvényesíthető. Egyedi termékek vásárlása, illetve rendelése esetén fontos tudni, hogy a jogszabály rendelkezése szerint a fogyasztót nem illeti meg az indokolás nélküli elállási jog, pl. monogramozás, dátum, név, egyéb felirat vagy jelzés esetén.

GARANCIA, JÓTÁLLÁS

1.18. Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk. Minőségi kifogás esetén telefonon, levélben, vagy emailben vegye fel velem a kapcsolatot, és tájékoztatom a teendőkről. Lásd még: 151/2003. Korm. rendelet. A PTK-féle jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság szabályai.

PANASZKEZELÉS

1.19. A termékkel, szolgáltatással kapcsolatos kifogásait az alábbi elérhetőségek egyikén teheti meg:

Cím: 2191 Bag Szőlő utca 30.

Email:ms.maria.mile@gmail.com@gmail.com

Telefon: +36703788438

Vegyes rendelkezések

1.20. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Budakörnyéki Bíróság illetékességét.

Adatkezelési tájékoztató
ADATKEZELÉSI IRÁNYELVEK

1. Ki kezeli az adataid
2. Milyen adatokat gyűjtök Rólad
3. Sütik a weboldalon
4. Hol tárolom és védem az adataid
5. Az adatkezelés célja és jogalapja
6. Milyen partnereknek továbbítom adataid
7. Mik a jogaid
8. Vegyes rendelkezések(Linkek más weboldalakra, Adatvédelmi nyilatkozat frissítései, Definíciók)

KI KEZELI AZ ADATAIDAT

A szolgáltató neve: Mile Mária Egyéni Vállalkozó
Adatkezelő: Mile Mária
A szolgáltató székhelye: 2191 Bag Szőlő utca 30.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: silk@mariamile.com
Nyilvántartási száma: 53427485
Adószáma: 69607662-1-33
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Pest Megyei Kormányhivatal Aszódi Járási Hivatala
Telefonszámai: +36703788438
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai: Unas Online Kft.9400 Sopron Kőszegi út 14.

MILYEN ADATOKAT GYŰJTÖK RÓLAD

Amelyeket Te adsz meg nekem:

 • az oldalon hozzászóláskor
 • hírlevélre feliratkozással
 • közösségi média oldalaim követésekor
 • az oldalon vásárlással

Amelyeket automatikusan gyűjtök Rólad miközben navigálsz a weboldalon vagy olvasod e-mailjeimet:

 • technikai információk (pl IP cím, böngésző, operációs rendszer stb.)
 • mire kattintottál rá az e-mailjeimben és a milesilk.hu weboldalon
 • információk, amiket a közösségi média használatakor közvetve juttatsz el hozzám

Információk, amiket harmadik féltől kapok:

 • információk azoktól a harmadik felektől, akikkel kapcsoltba lépsz ahhoz, hogy a szolgáltatásaimat használd (pl látom a bankszámlaszámodat banki átutalás esetében, a PayPal rendelkezésemre bocsátja az adataid stb)
SÜTIK/ COOKIE-K A WEBOLDALON

A milesilk.eu weboldal sütiket/cookie-kat használ.

HOL TÁROLOM AZ ADATAIDAT
 • kizárólagos használatban álló irodám számítógépén
 • a weboldal és az ahhoz kapcsolódó adatbázis az Unas szerverén található
 • a Billingó számlázó programot használom
 • A Google Analytics, és a Listamester (hírlevélküldő) szolgáltatásához ezen adatfeldolgozók szerverein tárolom az adataid
HOGYAN VÉDEM AZ ADATAIDAT

A személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választom meg, hogy a kezelt adat az arra feljogosítottak számára hozzáférhető, a hitelessége és hitelesítése biztosított, a változatlansága igazolható, illetve a jogosulatlan hozzáférés ellen védett legyen.

Az adatokat megfelelő intézkedésekkel védem a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen. A különböző technikai megoldásokat alkalmazok, hogy a tárolt adatok közvetlenül ne legyenek összekapcsolhatók és az érintetthez rendelhetők

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA ÉS JOGALAPJA

Hozzászóláskor a weboldalon

Hozzászólhatsz a cikkekhez a weboldalon. A hozzászóláshoz meg kell adnod egy nevet és az e-mail címet. Biztonsági okokból eltárolom a hozzászóló IP címét.

Ezeket az adatokat tárolom:

 • Név
 • Email cím
 • IP cím

Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása, és törlési kérelemig tárolom az adatokat.

Hírlevélre feliratkozáskor

Személyes adataid felhasználom, hogy tájékoztatót küldjek új cikekkről, újdonságokról, eseményekről, szolgáltatásokról.

Ezeket az adatokat tárolom:

 • Keresztnév
 • E-mail cím
 • Melyik hírlevelet nyitottad meg, milyen linkekre kattintottál

Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása, és addig tárolom az adatokat, amíg vissza nem vonod hozzájárulását, melyre minden kiküldött e-emailben találsz tájékoztatót

A milesilk.hu oldal használatakor

Ezeket az adatokat tárolom:

 • Hogyan navigálsz és kattintasz az oldalon
 • Vásárlási előzmények

Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása, és a sütik lejáratáig vagy a felhasználó általi törlésig tárolom az adatokat.

Ha közvetlenül kapcsolatba lépsz velem

Személyes adataid felhasználom érdeklődés esetén, vásárlással kapcsolatos ügyintézéshez, panaszkezeléshez e-mailen, csevegés funkcióval, telefonon és a közösségi médiában. Előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépnem Veled, ha a szolgáltatásom teljesítésével probléma adódik.

Ezeket az adatokat tárolom:

 • Vezetéknév
 • Keresztnév
 • E-mail cím
 • Szállítási cím
 • Számlázási cím
 • Telefonszám
 • Vásárlási előzmények
 • Rendelési előzmények
 • Fizetési előzmények
 • Korábbi kommunikáció az ügyfélszolgálattal

Az adatkezelés jogalapja a jogos érdekemen alapul és az adatközléstől számított öt év elteltével törlöm őket.

Online vásárlás esetében

Személyes adataid felhasználom, hogy feldolgozzam online vásárlásaid, számlát állítsak ki ezekről. Ezen kívül a személyes adataid felhasználom még a fizetések kezelésére, illetve panaszkezelésre.
Amennyiben nem saját személyes adataid adtad meg a megrendeléskor, akkor az Te kötelességed az érintett hozzájárulásának beszerzése.

Ezeket az adatokat tárolom:

 • Vezetéknév
 • Keresztnév
 • E-mail cím
 • Számlázási cím
 • Telefonszám
 • Vásárlási előzmények

Az adatkezelés jogalapja, hogy a megrendelést kezelhessem (szerződés teljesítése).

Jogi kötelezettségem, hogy a személyes adataid felhasználásával vásárlásaidról számlát állítsak ki, és ezeket 5 évig tároljam.

6. Milyen partnereknek továbbítom személyes adataidat?

A harmadik félnek átadott adatok azt a célt szolgálják, hogy a teljesíthessem szolgáltatási kötelezettségemet feléd, illetve hogy több információ birtokában lássam, hogy milyen témákról kellene még többet írnom. Ilyen partnerek ügyfélszolgálati szolgáltatók, pénzügyi szervezetek, csalás ellen küzdő szervezetek, technológiai szolgáltatók.

Ezek a partnereim:

Banki műveletek, számlázás:

Billingo Technologies Zrt. , Székhely: 1133 Budapest, Árbóc utca 6. III. emelet , +36-1/500-9491, hello@billingo.hu

Kereskedelmi és Hitel Bank Zrt., 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. Tel: +36 1/20/30/70 335 3355

Barion Payment Zrt., 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5. Tel:+36 1 464 70 99 E-mail: adatvedelem@barion.com, www.barion.hu

 

Tárhelyszolgáltató:

Unas Online Kft, 9400 Sopron Kőszegi út 14. www.unas.hu

Levelezés:

Google Inc. (Gmail)
Mountain View, California, USA
https://gmail.com

Direkt Marketing:

A ListaMester online hírlevél küldő rendszer tulajdonosa és üzemeltetője:
Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság
Adószám: 21158218-2-13
Cégjegyzékszám: 13-06-065996
Bejegyzés kelte: 2001/11/07
Székhely: 2051 Biatorbágy, Damjanich utca 8.
Statisztikai számjel: 21158218-7220-212-01
Tárhelyszolgáltató: GTS-Datanet
e-mail: info - kukac - bithuszarok - pont - hu

Google Inc (Google Analytics)
Google Inc., Mountain View, California, USA
https://analytics.google.com

Facebook Inc. (Facebook Pixel)
Menlo Park, California, USA

Szállítás:

FoxPost Zrt. 3200 Gyöngyös Batsányi János u. 9.

https://foxpost.hu

DPD Hungary Kft. 1134 Budapest, Váci út 33. A. épület 2. em. Tel: +3615016200 Adószám: 13034283-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-888141

Az EU-n kívülre továbbított adatok

Az EU-n kívül kizárólag az Egyesült Államokba továbbítok adatokat. Az EU és az USA között 2016. augusztus 1-e óta van érvényben az "Adatvédelmi Pajzs" elnevezésű megállapodás, ami az USÁ-ba továbbított adatok biztonságát szabályozza és garantálja. (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en)

Kizárólag olyan USA székhelyű adatfeldolgozóval dolgozok, akik biztosítják az adatai tökéletes védelmét, és megfelelnek az Európai adatvédelmi törvény rendelkezéseinek.

MIK A JOGAID

Hozzáférési jog:
Bármikor jogod van információt kérni az általam tárolt személyes adataidról. Vedd fel a kapcsolatot velem, és személyes adataid e-mailben elküldöm.
Kérelmedre a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül tájékoztatást adok. A tájékoztatás ingyenes.

Hordozhatósághoz való jog:
Jogodban áll kérni, hogy a számomra megadott személyes adataid strukturált, általánosan használt és gép által olvasható formátumban átadjam Neked vagy egy másik félnek.

A helyesbítés joga:
Jogod van kérni személyes adataid helyesbítését, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát.

A törléshez való jog:
Jogodban áll bármely általam kezelt személyes adataid törléséhez bármikor, kivéve a következő szituációkat:

 • megrendelésed van, amely még nem került teljesítésre
 • folyamatban lévő ügyed van velem
 • rendezetlen tartozásod van felém
 • korábban gyaníthatóan vagy bizonyítottan nem rendeltetés szerűen használtad a weboldalt vagy a szolgáltatásaimat
 • ha bármilyen szolgáltatást vásároltál, akkor a tranzakcióhoz köthető személyes adataidat könyvelési célokból megtartom a jogszabályokban előírt ideig

Az ellenvetés joga a feldolgozás ellen jogos érdek alapján:
Jogod van tiltakozni személyes adataid feldolgozása ellen, amely a szolgáltató jogos érdeke szerint történik. Nem folytatom személyes adataid feldolgozását, kivéve, ha a folyamatot illetően jogos érdekemet bizonyítani tudom, amely felülírja az érdekeltségedet és jogaidat, vagy jogi kárigény következtében. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálom, annak megalapozottsága kérdésében döntést hozok, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatom.

A direkt marketinggel szembeni ellenvetés joga:
Jogod van ellenvetéssel élni a direkt marketinggel szemben, beleértve a direkt marketing céljából készített profilelemzést. A direkt marketingről lemondáshoz kövesd az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailjeimben.

A korlátozás joga:
Jogod van kérelmezni, hogy korlátozzam személyes adataid feldolgozását a következő körülmények között:

 • Ha ellenvetésed van a feldolgozással szemben a szolgáltató jogos érdeke alapján, korlátozom az adatok feldolgozását a jogos érdek igazolásának megtörténtéig.
 • Ha állításod szerint a személyes adataid helytelenek, korlátozom az ilyen adatok feldolgozását a személyes adatok pontosságának igazolásáig.
 • Ha a feldolgozás jogtalan, ellenezheted a személyes adataid törlését, és helyette kérheted személyes adataid korlátozását
 • Ha a szolgáltatónak már nincs szüksége a személyes adataidra, de a jogi kárigényei megvédése érdekében még meg kell tartania azokat.

Az érintett tájékoztatása az adatvédelmi incidensről
Ha adatvédelmi incidens történik és az magas kockázattal jár a jogaidra és szabadságaidra nézve, akkor késedelem nélkül tájékoztatlak az adatvédelmi incidensről.

HOGYAN GYAKOROLHATOD A JOGAIDAT

Nagyon komolyan veszem az adatvédelmet, és ezért bármikor kapcsolatba léphetsz velem ams.maria.mile@gmail.com email címen.

 • A jogaidnak a megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhatsz. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.
  Továbbá, bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel keresheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu, honlap: https://www.naih.hu).
VEGYES RENDELKEZÉSEK

Linkek más weboldalakra

A jelen Weboldal egyéb weboldalakra, illetve közösségi oldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Ha ilyen weboldalakra irányuló linkekre kattintasz, vedd figyelembe, hogy ezen weboldalaknak saját adatvédelmi szabályzataik vannak.
Nem vállalok felelősséget vagy kötelezettséget harmadik személyek weboldalaival, azok tartalmával kapcsolatban.

Az Adatvédelmi nyilatkozat frissítései

Előfordulhat, hogy frissítenem kell az Adatvédelmi nyilatkozatot. Az Adatvédelmi nyilatkozat legújabb verzióját bármikor elérheti a weboldalunkon. Az Adatvédelmi nyilatkozatunk jelentős változásait mindig kommunikálom.

DEFINÍCIÓK, MAGYARÁZATOK

Alább olvashatod az adatvédelmi tájékoztatóban előforduló kifejezések magyarázatát, definícióját.

érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy

személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az abból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés

hozzájárulás: az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő kezeléséhez

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása

adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;
nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;
adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve, hogy a technikai feladatot az adatokon végzik

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely szerződés alapján beleértve a jogszabály rendelkezése alapján kötött szerződést is az adatok feldolgozását végzi.

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

Elektronikus megrendelésével elhelyezése a weboldalon milesilk.eu az Ügyfél megerősíti, hogy tájékoztatást kapott a személyes adatok védelmének valamennyi körülményéről, és teljes mértékben elfogadja azokat;

2. Az Ügyfél elfogadja ezeket a szabályokat a jelölőnégyzet bejelölésével a megrendelési vásárlási űrlapon.

3. A Kezelő bármikor frissítheti ezeket a szabályokat. Új, frissített változat a közzétett honlapon érhető el.