SELYEMKENDŐK ÉS SELYEMSÁLAK

"Amikor selyemkendőt viselek, igazán nőnek érzem magam, gyönyörű nőnek."
Audrey Hepburn

A MileSilk webshopban látható minden selyemsál és selyemkendő 100% valódi hernyóselyemből készül, a műhelyemben. Az egyedi mintákat saját magam festem a legkiválóbb minőségű hernyóselyemre. A selyemkendők és selyemsálak szegése is kézzel történik, apró, gondos öltésekkel. A cimkét külön varrom be, így az könnyedén eltávolítható a szegés folytonosságának sérülése nélkül. A MileSilk selyemkendők, selyemsálak moshatóak, vasalhatóak. Részletes kezelési útmutatót ITT találsz. Minden termékemre garanciát vállalok. A MileSilk garanciákról bővebben ITT olvashatsz.

Mire érdemes figyelni, amikor selyemkendőt vásárolsz? Olvasd el blogbejegyzésemet ITT.

("Amit a selyemkendőkről feltétlenül tudni kell")

 

 

10  ÚJ
19  termék
SELYEMKENDŐ (90cm x 90 cm)
14  ÚJ
44  termék
SELYEMKENDŐ (55 cm x 55 cm)
ÚJ
39  termék
SELYEMSÁLAK
ÚJ
termék
SELYEM STÓLÁK
ÚJ
14  termék
LUXURY

SELYEMKENDŐK ÉS SELYEMSÁLAK FAJTÁI


caré vagy kendő: 90 x 90 cm, (Ez a klasszikus selyemkendő méret, a „nagykendő”. Az elnevezés francia eredetű. Viselhető fejkendőként, vállkendőként, sálként, ezer módon.)
kendő vagy bandana: 70 x 70 cm (Ez a méret szintén alkalmas arra, hogy akár fejkendőként is lehessen viselni.)
gavroche vagy bandana: 55 x 55 cm (Nálunk ezt a méretet nevezik „cicakendőnek”. Az elnevezés francia eredetű. Sokkal több módon lehet viselni, mint ahogy nálunk szokás. Erre rengeteg példát mutatok)
stóla: 180 x 45 cm ( A stóla és a sál között az a különbség, hogy a stóla nagyobb, és a vállakat is be lehet fedni vele)
sál: 140 x 45 cm, 170 x 35 cm ( A stólánál kisebb. Sokféle méretben létezik, én a leggyakrabban az itt szereplő méretekben készítem.)
díszzsebkendő: 35 x 35 cm, 25 x 25 cm (Nem csak férfiak használhatják. Az új trendek szerint hölgyek is viselnek díszzsebkendőt a blézer zsebben. Viselhető hajba kötve, vagy a táskára kötve is)