GY.I.K.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

LEHET MOSNI A SELYEMKENDŐIDET?

- Igen, lehet. A kezelési útmutató tanácsait érdemes betartani. Mosni kézmeleg vízben a legjobb, semleges mosószerrel, vasalni 110 C fokos (silk fokozat) vasalóval, a visszáján. ITT találod a részletes kezelési útmutatót.

TÉNYLEG KÉZZEL KÉSZÜLNEK A KENDŐID?

- Abszolút :) Írtam róla egy blogbejegyzést, fotókkal kiegészítve, hogy hogyan készítem a kendőket. 

ITT tudod elolvasni.

MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜL EL EGY SELYEMKENDŐD?

- Ez a kendő méretétől, és a mintától függ. Három nap legalább szükséges. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy három napig egyfolytáman "csinálom". Közben ki kell várni a száradási időket, stb. Van olyan kendőm is, amely hetekig készült.

MILYEN CSOMAGOLÁSBAN KAPOM MEG A SELYEMKENDŐT?

- Általában borítékban küldöm, azon belül pedig becsomagolom. Elvileg szállítás közben nem tud megsérülni, és eddig semmi ilyesmi nem fordult elő. De ha netán mégis megtörténne, akkor azonnal jelezd felém, és együtt kitaláljuk, hogy mitévők legyünk. Külön kérésre díszdobozt is biztosítok a termékeimhez. Ezt külön tudod megvásárolni. Pontokkal is lehet érte fizetni.

NAGY TÉTELBEN IS VÁLLALSZ MEGRENDELÉSEKET? 

- Természetesen, örömmel. Ha nagyobb mennyiségre van szükséged (pl. céges rendelés), akkor vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket, határidőt, kedvezményt, stb. 

VAN GARANCIA A SELYEMKENDŐIDRE?

- Természetesen. A MileSilk termékekre 3 fajta garanciát vállalok:

1. Pénzvisszafizetési garancia  2. Eredetiség garancia   3. Minőségi garancia

1.) A termékekhez igyekszem pontos leírást adni az anyagát, méretét illetően. Mindig természetes fényben fotózom a kendőket - ennek ellenére a monitor is torzíthatja a színeket. Határozott célom, hogy mindenki maximálisan elégedett legyen a megvásárolt kendőkkel, sálakkal, és nagyon sokáig boldogságára szolgáljanak. Ha valamiért mégsem tetszik, és még nem hordta, nem mosta ki, sérülésmentes, akkor 30 napon belül visszavásárolom, és a teljes összeget visszatérítem. Egyszerűen csak hívj fel, és megbeszéljük, hogy jut vissza hozzám a kendő, és hová utaljak. Az egyedileg rendelt termékekre ez nem vonatkozik, de a minőségi garancia és az eredetiség garancia természetesen azokra is.

Sok esetben ajándékba vásárolják a MileSilk termékeket. Előforulhat, hogy a megajándékozott boldogabb lenne más színű, vagy mintájú kendővel. Ilyen esetben szívesen kicserélem.

2.) Mindegyik MileSilk kendő és sál 100 % hernyóselyem alapanyagból készül, ezt mindegyyik termékemen bevarrott cimke is igazolja. Mindegyik kendőt, sálat ellátom a kézjegyemmel

3.) Kiváló minőségű selymeket használok, és minden MileSilk selyemkendőt, sálat én magam készítek, az első munkafázistól az utolsóig, ezért jótállok érte. Egyedülálló módon egy év minőségi garanciát vállalok az alkotásaimra. Szeretném azt is kihagsúlyozni, hogy amennyiben betartod a kezelési utasítás javaslatait, évtizedekig boldogságodra lesz a tőlem vásárolt selyemkendőd.

MIT JELENTENEK A KÜLÖNBŐZŐ ELNEVEZÉSEK?

caré: 90 x 90 cm, (Ez a klasszikus selyemkendő méret, a „nagykendő”. Az elnevezés francia eredetű. Viselhető fejkendőként, vállkendőként, sálként, ezer módon.)
kendő: 70 x 70 cm (Ez a méret szintén alkalmas arra, hogy akár fejkendőként is lehessen viselni.)
gavroche: 55 x 55 cm (Nálunk ezt a méretet nevezik „cicakendőnek”. Az elnevezés francia eredetű. Sokkal több módon lehet viselni, mint ahogy nálunk szokás. Erre rengeteg példát mutatok)
stóla: 180 x 45 cm ( A stóla és a sál között az a különbség, hogy a stóla nagyobb, és a vállakat is be lehet fedni vele)
sál: 140 x 45 cm ( A stólánál kisebb. Sokféle méretben létezik, én a leggyakrabban az itt szereplő méretben készítem.)
díszzsebkendő: 35 x 35 cm (Nem csak férfiak használhatják. Az új trendek szerint hölgyek is viselnek díszzsebkendőt a blézer zsebben. Viselhető hajba kötve, vagy a táskára kötve is)