Blog selyemről, divatról

MileSilk az Udvari beszállítók boltjában

Mile Mária
Mile Mária
2020.11.10 14:35
MileSilk az Udvari beszállítók boltjában

"UDVARI BESZÁLLÍTÓK BOLTJA
Máig fogalom a minőségi termékek palettáján.
Az udvari beszállítói cím máig működik, és értékkel bír azokban az országokban, ahol ennek még formai és jogi alapjai megvannak.

 

Többnyire azok a vállalkozások kapták meg az udvari beszállítói címet, melyek termékeikkel, azok minőségével valamint piacteremtő és építő tevékenységükkel felhívták magukra a figyelmet.
A Gödöllői Királyi Kastély célja, hogy méltón megemlékezzen ezekről a magyar cégekről és termékeikről, valamint reprezentálja a mai kiváló termékelőállítókat és hozzájáruljon bemutatásukkal az országimázs építéséhez.
A Monarchia idejében nagyon sok kiváló magyar termékelőállító megkapta ezt a címet.
A termékek között megtalálunk hangszergyártókat, bútorkészítőt, pezsgőgyárost , fűszertermelőt, feldolgozót, sörgyárost, borászt, cukrászt és csokoládékészítőt, porcelánmanufaktúrát, likőrgyárost.
Olyan nevek szerepeltek közöttük, melyek máig fogalmak a fogyasztók számára, ha minőségi termékekre gondolnak: Tokaji, Törley, Zwack, Dreher, Teleki, Stühmer, Kotányi, Herend, Ország Sándor-orgonagyáros, csak hogy a nagyobb neveket kiemeljük.
A Gödöllői Királyi Kastélynak többet kell reprezentálnia mint önmagát. Ez a hely, mely kiemelt helyszíne építészeti és történelmi örökségünknek, aminek küldetése van. Ennek egyik eleme az Udvari beszállítók boltja."

A fenti idézet a Királyi Kastély honlapján olvasható.
(A Királyi Kastély honlapjának megtekintéséhez kattints  IDE .)
Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, hogy az általam készített MileSilk selyemkendők, sálak, díszzsebkendők 2019. tavaszától elérhetőek az Udvari beszállítók boltjában.
Kezdetektől fogva a kiváló minőségre törekedtem, és természetesen ez a továbbiakban is így lesz.
A legkiválóbb selyemből készítem a kendőimet, professzionális selyemfestéket használok, órákon át tartó gőzöléssel rögzítem a színeket, és minden egyes kendőt, sálat, díszzsebkendőt kézzel szegek be, apró, gondos öltésekkel.
Az Udvari beszállítók boltjában főképp a "Magyar Rapszódia" kollekcióhoz tartozó alkotásokat lehet megtalálni, melyekhez az inspirációt a magyar népművészetből merítem.
Kifejezetetten a Királyi Kastély számára készült az Ibolyás kollekció, amelynek kendőit és sálait azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik Sisihez hasonlóan szeretikk az ibolyát és a selymet.
Az Ibolyás kollekció csak a Királyi Kastélyban, valamint a sisishop.hu webáruházban érhető el. Abszolut a kedvenceim közé tartoznak kifinomult színeikkel, és a szépséges ibolyákkal. Elárulom, hogy az ibolyás minta tervezése hónapokig tartott, és közben számos olyan ibolyás kendő született, amelyek nem voltak elég szépek. Már kicsit el is keseredtem, mire végül megszületett az első olyan ibolyás kendő, amellyel már elégedett voltam. Szóval ne gondolja senki, hogy mindig minden elsőre sikerül :)
Ez a 2020-as év elég szokatlan kihívásokat hozott. A Királyi Kastély kénytelen volt zárva tartani egy ideig, és nov.11-től ismét nem fogadhat látogatókat. Amikor újra nyit, feltétlenül menjetek el, és nézzetek körül az Udvari beszállítók boltjában is.

Gödöllő, Királyi Kastély, Udvari beszállítók boltja