AJÁNDÉK NŐKNEK

Milyen a jó ajándék?
Amitől egyedülállónak, különlegesnek, értékesnek érzi magát a megajándékozott. Az a legjobb, ha belecsempészünk egy kis luxust is.

Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül egy vagyont kell költeni az ajándékra. Az idők megváltoztak, és megváltoztak a luxus jelei is. Manapság a luxus nem annyira az ár, mint inkább a stílus kérdése. Inkább a hitelességre, és az exkluzivitásra vonatkozik. A legfontosabb az odafigyelés.

Miért kiváló ajándék egy MileSilk selyemkendő vagy selyemsál?

1. A finom selyem nem csak csodálatos anyag, hanem a luxus megtestesítője: puha és érzéki tapintása évszázadok óta vonzza a nőket (és a férfiakat). Tökéletes választás azok számára, akik szeretnék különlegesnek érezni magukat.
2. Mindegyik kendőm és sálam egyedi kézműves alkotás. A design gondosan megtervezett, minden kendő egy történetet rejt. Nem lehet elégszer ismételni, hogy a luxus egyediséget jelent.
3. A luxus és az elegancia szorosan összefüggenek. Semmi sem elegánsabb, mint egy lenyűgöző selyem sál.
4. A modern luxus funkcionális. A hölgyek többsége szereti a sálakat. Egy gyönyörű selyemsál kiváló lehetőség, hogy még a hétköznapi viseletet is outfitté varázsolja, és így minden nap boldoggá tegye viselőjét.
5. A stílus és a luxus soha nem megy ki a divatból. Egy ízléses, finom selyem sál évtizedek múlásával ugyanúgy a stílus egyik attribútuma marad. 

Georgio Armani mondta: „ A stílus és a divat között a minőség a különbség”

Segítek abban, hogy az ajándékozás élmény legyen annak is, aki kapja, és annak is, aki adja.

Választhatsz csomagolást a selyemsálakhoz.

Prémium ajándékcsomagolás bonbonnal:díszdoboz, díszcsomagolás, üdvözlőlap borítékkal, szatén szalag, kérésre személyre szóló felirat a kendőn (monogram, név, dátum, rövid üzenet), prémium bonbon válogatás

Kérésedre elküldöm az általad kiválasztott selyemsálat ajándékcsomagolásban az általad megjelölt hölgynek, úrnak.

Szívesen segítek a tökéletes selyemsál, kendő kiválasztásában. Hívd a MileSilk forróvonalat: +36703788438